Google als bron voor nieuwe leads en klanten?

Google is razend populair onder bedrijven en dat niet zonder reden. Een sterke positie binnen Google betekent een hoop extra super gericht bereik voor jouw onderneming.

 

Een sterke positie binnen Google op zoekwoorden die voor jou belangrijk zijn kan op twee manieren worden behaald. Met SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine advertenties).

SEA (Search Engine Advertising).

SEO (Search Engine Optimalisation).

Direct meer klikken, klanten en omzet met Google zoekmachine advertenties.

Door binnen Google Ads te adverteren op precies de juiste zoekwoorden waarop jouw klanten zoeken haal je direct de juiste bezoekers naar je website toe.

 

Vervolgens is het belangrijk dat je website is ingericht om de bezoeker zo snel mogelijk tot actie over te laten gaan. Dit doet Zeker Weten met hiervoor speciaal ingerichte “landingspagina’s”. Op deze pagina wordt de website bezoeker overgehaald tot het achterlaten van zijn of haar contactgegevens of tot het uitvoeren van een andere actie.

Direct meer klikken, klanten en omzet.

ZekerWeten online marketing is een resultaatgericht online marketing bureau uit Breda dat zich specialiseert in onder andere Google Ads. Het doel van onze campagnes is het voor onze klanten direct verhogen van de omzet, leads en aantal nieuwe klanten. Dit doen wij met strategische online marketing campagnes met directe meetbare resultaten..

Tientallen bedrijven vertrouwen al op de resultaten van
Google Ads via Zeker Weten
.

"Onze Google Ads campagnes worden door Zeker Weten van A tot Z verzorgd. Ze denken niet alleen actief mee over SEA, maar zijn ook SEO georiënteerd. Zeker Weten bestaat uit een jong team dat altijd de telefoon opneemt en kundig te werk gaat. Positieve resultaten worden behaald. Dat én het gevoel van partnerschap maken dat wij extreem tevreden zijn over Zeker Weten."
Llex Rechtsbijstand
Google Ads

Zeker Weten wat efficiënt beheerde Google advertenties voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

+31 85 060 5071

Druivenstraat 33
4816 KB Breda

Vraag een gratis Google kansenonderzoek aan ter waarde van €300,-.